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  1. 千葉科学大学紀要 ONLINE ISSN 2436-2565 PRINT ISSN 1882-3505
  2. 第2号

Actions of the food components catechin, capsaicin and capsaicin glucoside on ileal contraction.

https://cis.repo.nii.ac.jp/records/40
https://cis.repo.nii.ac.jp/records/40
f18ff7c3-22d7-4c87-aa4e-fd8ce87518a2
名前 / ファイル ライセンス アクション
k02-ronbun13.pdf k02-ronbun13.pdf (673.6 kB)
copyright (c) 2008 by Chiba Institute of Science
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2009-02-28
タイトル
タイトル Actions of the food components catechin, capsaicin and capsaicin glucoside on ileal contraction.
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
値 原著論文
記事種別(英)
言語 en
値 original article
論文名よみ
その他のタイトル Actions of the food components catechin, capsaicin and capsaicin glucoside on ileal contraction.
著者名(英) HOMMA, Tomoo

× HOMMA, Tomoo

WEKO 194

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HIRAI, Keiji

× HIRAI, Keiji

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KWON, Soonil

× KWON, Soonil

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KATSURAGI, Hisashi

× KATSURAGI, Hisashi

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HAMADA, Hiroki

× HAMADA, Hiroki

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KATAYAMA, Yoshifumi

× KATAYAMA, Yoshifumi

WEKO 199

en KATAYAMA, Yoshifumi

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著者所属(英)
言語 en
値 Department of Environmental System Science, Faculty of risk and Crisis Management, Chiba Institute of Science
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Autonomic Physiology, Medical Research Institute, Tokyo Medical and Dental University
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Global Agricultural Sciences, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo
著者所属(英)
言語 en
値 Sunny Health Co. Ltd.
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Life Science, Faculty of Science, Okayama University of Science
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Autonomic Physiology, Medical Research Institute, Tokyo Medical and Dental University
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 Actions of the food components (-)-epigallocatechin gallate (EGCG, the major green tea component), capsaicin (the major pungent component) and capsaicin glucoside transformed by using the cultured plant cells of Phytolacca Americana on ileal contraction were investigated for evaluation of their functionality. Ileal contraction elicited by selective nerve electrical stimulation was inhibited by 100 μM EGCG and 50 μM capsaicin; however, 50 μM capsaicin glucosides did not induce any effects, possibly because of the partial change of its structure by glucosylation.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA1230240X
書誌情報 千葉科学大学紀要

巻 2, p. 119-122, 発行日 2009-02-28
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Ver.1 2023-06-19 07:58:21.997089
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